معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست ملاقات سفیر انگلیس را رد کرد.
مهندس زریبافان در نامهای خطاب به منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان درخواست رسمی « سایمون گس» سفیر انگلیس در تهران مبنی بر ملاقات با وی را رد کرد و گفت: با توجه به اینکه نتوانستم به نقطه مشترکی برای قبول درخواست ملاقات و گفتوگوی چهره به چهره با آقای «سایمون گس» سفیر دولت انگلیس در ایران دست پیدا کنم لذا پذیرش درخواست ملاقات وی برای اینجانب مقدور نیست.
وی با ابراز تعجب نسبت به درخواست نماینده دولت انگلیس در ایران برای ملاقات با معاون رئیس جمهور و خادم خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، به رفتارهای کشور انگلیس در 100 سال گذشته نسبت به ایران و تنفر خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران اشاره کرد و گفت: مقابله با مردم ایران در ماجرای قرارداد استعماری تنباکو، نقش دولت انگلیس در به انحراف کشیدن نهضت عدالتخواهی مردم ایران (مشروطیت)، طراحی و اقدامات مؤثر در روی کار آمدن رژیم دیکتاتوری پهلوی اول و دوم و سرکوب مردم ایران، همدستی با آمریکا برای به شکست کشاندن نهضت ملی شدن نفت ایران و طراحی و اقدامات مؤثر در کودتای 28 مرداد، حمایت بلاشرط از پهلوی دوم در سرکوب مردم ایران بخصوص سرکوب قیام 15 خرداد 1342 و دستگیری و شکنجه مردم آزادیخواه و انقلابی، پشتیبانی همه جانبه از محمدرضا پهلوی برای سرکوب مردم و به شهادت رساندن خیل عظیمی از مردم آزادیخواه ایران در سالهای 1356 و 1357 و تلاش برای جلوگیری از سقوط محمدرضا پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی، از جمله جنایات انگلیس در کشور ایران است.
وی افزود: دولت انگلیس قطعاً پنهان نمیکند که بعد از پیروزی انقلاب مردم ایران و استقرارنظام جمهوری اسلامی، حمایت از ضدانقلابیون سازمان یافته و تروریست، علیه این نظام مردمی و قانونی را پی گرفت و تلاش زیادی کرد تا با حمایت از عدهای تروریست موجبات تزلزل و سقوط این نظام مقدس را فراهم سازد.
مهندس زریبافان با اشاره به فهرست مطولی از شهدا و جانبازان ناشی از حمایتها و دخالتهای کینه توزانه دولت انگلیس با نظام و نقش انگلیس در تجهیز و تحریک رژیم بعثی صدام علیه جمهوری اسلامی ایران در جنگ هشت ساله گفت: متأسفانه دولت متبوع جناب آقای سایمون گس از حامیان و همدستان درجه اول دولت آمریکا و رژیم اشغالگر قدس برای تجهیز و تحریک رژیم بعثی صدام علیه جمهوری اسلامی ایران در جنگ هشت ساله بود. تشویق او به کشتار و اقدامات جنایتکارانه، فهرست طولانیتری از شهدا و آزادگان و جانبازان را در این بنیاد به ثبت رساند.
وی افزود: من در ملاقاتهای چهره به چهرهای که با خانوادههای معظم شهدا و آزادگان سرافراز و جانبازان فداکار در تهران و شهرهای دیگر کشور دارم آثار جنایات و به کارگیری سلاحهای مخرب و ضدبشری را که آمریکا و متحدان اروپائیش در اختیار صدام گذاشتند در زندگی و جسم و روان این عزیزان بوضوح مشاهده میکنم و عمق خشم و بیزاری آنان را از رفتارهای دولت انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی و آمریکا درک میکنم. اشغال کشور عراق و افغانستان و وارد کردن فشار به جنبش حزبالله و مقاومت لبنان و جنبش حقطلبانه فلسطین (حماس) از دید مردم ما پنهان نیست و آن را قطعهای دیگر از پازل طراحی شده آمریکا و کشورهای اروپایی و انگلستان برای مقابله با جنبشهای حقطلبانه و تحت فشار گذاشتن ایران و دفاع از رژیم جنایت کار صهیونیستی و اشغالگر قدس میدانند.
در اینحالت چگونه میتوانم به خود اجازه بدهم به عنوان خادم خانواده معظم شهدا، آزادگان و جانبازان با نماینده چنین کشورهایی بنشینم و گفتوگو کنم. معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش دولت انگلیس در پیش و پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 و طراحی و سازماندهی اغتشاشگران برای سوق دادن آزادترین و مردمی ترین انتخابات جهان گفت: مستندات، تحریکات و اقدامات سفارتخانهای که آقای «سایمون گس» عهدهدار مسئولیت آن است بر کسی پوشیده نیست و تبلیغات شبانهروزی ضداسلامی بر علیه نظام شکل گرفته بر اساس دین مبین اسلام، از شبکه تلویزیونی BBC ، وابسته به آن کشور استعماری نیز همچنان ادامه دارد بنابراین من به عنوان خدمتگزاری که باید فرهنگ عدالتخواهی و مقابله با زورگویی و جنایت را پاس بدارم، هرچه در پرونده عملکرد دولت انگلیس در تاریخ گذشته و شرایط امروز کشورمان جستجو میکنم نشانی از صداقت و احترام در مقابل ملتی که جز عدالت و حقوق حقه خود طلب نمیکند، نمیبینم.
وی افزود: انتظار تغییر رفتار از دولت متبوعه آقای سایمون گس (انگلستان)شاید با اقرار به خوی مداخله گرانه و استعمارگرانه آن دولت که موجب پایمال شدن حقوق انسانی ملت مظلوم ما گردید زمینهای و مقدمهای باشد به جبران رفتار سیاه گذشته دولت انگلیس، لکن امضای قطعنامه ظالمانه شورای به اصطلاح امنیت، توسط دولت مذکور علیه ملت ما، هرگونه خوشبینی را خوش باوری ساده لوحانه مینمایاند.
مهندس زریبافان گفت: تغییر معادلات قدرت در عرصه بینالمللی و رو به اوج نهادن گفتمان عدالتخواهی در بین ملتهای آزادیخواه جهان در مقابل زورگوییها و زیادهطلبیهای برخی کشورهای سلطهگر و جنایتکار و ضدمردمی، بیانگر این حقیقت است که ملتها به دنبال حقوق حقهشان هستند و تعامل حول محور عدالت را اساس دیپلماسی و ارتباطات در عرصه بینالملل قرار دادهاند.
03
منبع خبر : حماسه
زمینه بینالمللی شدن جشنواره کتاب سال دفاعمقدس فراهم میشود
دبیر علمی سیزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال دفاعمقدس گفت: قصد داریم مترجمان کتابهای دفاعمقدس در کشورهای همسایه ایران را به مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال دفاعمقدس دعوت کنیم و امیدواریم که با این شیوه، زمینههای برگزاری این جشنواره را به صورت بینالمللی فراهم کنیم.
محمدرضا سنگری، دبیر علمی سیزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال دفاعمقدس اظهار داشت: مجموعه مقالات داوران و سرداوران هر یک از گروههای داوری این دوره در قالب کتاب، منتشر و در مراسم اختتامیه جشنواره به مدعوین اهدا خواهد شد.
وی با اشاره به طرح جدیدی برای برگزاری هرچه بهتر سیزدهمین آیین انتخاب کتاب سال دفاعمقدس، اضافه کرد: در صورت همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، قصد داریم که مترجمان کتابهای این حوزه در کشورهای همسایه ایران را برای مراسم اختتامیه این جشنواره دعوت کنیم.
دبیر علمی سیزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال دفاعمقدس خاطرنشان کرد: امیدواریم که با این شیوه، زمینههای برگزاری جشنواره را به صورت بینالمللی فراهم کنیم.
حدود 804 عنوان کتاب چاپ شده درباره جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در سالهای 1387 و 1388، در گروههای داوری سیزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال دفاعمقدس مورد بررسی قرار خواهند گرفت. این جشنواره به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاعمقدس برگزار میشود.
03
منبع خبر : ایبنا
وزیر کشور، با ارسال نامه ای از خدمات و تلاش های استاندار همدان در توسعه و ساخت باغ موزه دفاع مقدس همدان، تقدیر کرد.
در بخشی از نامه تقدیر مصطفی محمد نجار آمده است: یقیناً نشر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان فرهنگ اصیل اسلام و انقلاب در گرو حفظ آثار و یادگاری های ارزشمند و گران بهای عزیزان و آزاد مردانی است که در جریان هشت سال دفاع مقدس خاضعانه و خالصانه جان در طبق اخلاص نهاده و در پاسداشت دستاوردها و ارزش های انقلاب اسلامی به آسانی از خون و زندگی خود گذشته و به همگان درس ایثار و فداکاری آموختند.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر و ارج نهی به زحمات و پیگیرهای جنابعالی اعضای هیأت امنا، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان و دیگر زحمتکشان باغ موزه دفاع مقدس که در راستای تحقق این مهم و برپایی و اداره موزه موصوف، تلاش و کوشش موثر داشته اید، بهروزی، سلامتی و مزید توفیقات یکایک دست اندر کاران این امر خطیر را از درگاه پروردگار قادر و متعال مسألت دارم و امیدوارم که این تلاش ها بتواند گوشه ای از رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان دفاع حق علیه باطل را به تصویر بکشد.
کمیته جستجوی مفقودین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با انتشار فیلم، اعلام کرد که قبور متجاوزان به خاک جمهوری اسلامی ایران از سال گذشته آماده شده است.
به گزارش سایت ساجد به نقل از خبرگزاری فارس، در پی تهدیدات توخالی و پوچ دولت ایالات متحده آمریکا در تیر ماه سال 1387، کمیته جستجوی مفقودین با اعلام آمادگی جهت حفر قبور برای آن دسته از سربازان متجاوزی که بخواهند بر اساس تهدید، زمین پایه، خاک جمهوری اسلامی ایران را مورد تعرض قرار دهند، مبادرت به حفر تعدادی قبر در منطقه عمومی خوزستان نمود.
مرکز فرهنگی دفاع مقدس شهدای پاوه بازسازی شد و فاز 2 این پروژه شامل احداث کتابخانه دفاع مقدس با زیربنای 200 مترمربع در دستور کار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قرار گرفته است.
به گزارش سایت ساجد به نقل از خبرگزاری فارس، در مراسم تجلیل از مقام شامخ شهدای بیمارستان پاوه که توسط ضدانقلاب به شهادت رسیدند، یادمان این شهدا در دهه 70 در محل شهادت این شهدا بنا شد.
مرکز فرهنگی دفاع مقدس شهدای پاوه شامل مجموعه یادمان شهدای پاوه، سالن آمفی تئاتر چندمنظوره، کتابخانه دفاع مقدس و اتاق مدیریت در سال 1387 توسط معاونت مهندسی بنیاد حفظ آثارونشر ارزشهای دفاع مقدس تکمیل شد.
کتابخانه دفاع مقدس ضمن ارائه کتب مختلف دفاع مقدس در زمینه خاطره، شعر و قصهنویسی قابل استفاده برای عموم جوانان و نوجوانان شهر پاوه است؛ به علاوه جهت ارایه خدمات بهتر به کاروانهای راهیان نور سرویسهای بهداشتی و فضای مدیریتی و اداری در یادمان شهدای پاوه ساخته شد.
فاز دوم پروژه شامل ساخت کتابخانه دفاع مقدس با زیربنای 200 مترمربع در دستور کار بنیاد حفظ آثار قرار گرفته است.
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار می کند:
همزمان با فرارسیدن سی امین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران و حماسهی هشت سال مقاومت و پایداری؛ موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان و بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس؛ مسابقه « وبلاگ نویسی 8 سال دفاع مقدس؛ 30 سال پایداری » را برگزار میکند.
زمان جشنواره : از شنبه 24 مردادماه 1389 تا سه شنبه 30 شهریورماه 1389
اختتامیه و همایش پایانی : شنبه 3 مهرماه 1389 همزمان با هفته دفاع مقدس
موضوعات پیشنهادی وبلاگها
1 - معرفی شهدا؛ جانبازان و ایثارگران
2 - ارائه و تحلیل وصیت نامه های شهدا
3 – ولایتمداری و رزمندگان دفاع مقدس
4 – ولایتمداری و فرماندهان دفاع مقدس
5 – دشمن شناسی ؛ استکبار ستیزی و مقاومت اسلامی
6 – نقش رهبری و وحدت در طول 8 سال دفاع مقدس
7 – تبیین نقش نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس
8 – تبیین نقش زنان در دفاع مقدس
9 – نقش رسانه در حفظ آثار و دستاوردهای دفاع مقدس در طول 30 سال پایداری
10 – معرفی کتاب های ارزشمند در زمینه دفاع مقدس
11 – معرفی و نقد فیلم ها ؛ سریال ها ؛ مستندها و تئاترهای تهیه شده در زمینه دفاع مقدس
12 – ارائه نواها و نماآهنگ ها در زمینه دفاع مقدس
13 – ارائه عکس های ماندگار و ارزشی با موضوع دفاع مقدس
14 – بررسی و تحلیل دفاع مقدس از دیدگاه امام خمینی (ره)
15 – صیانت از آثار و ارزش های دفاع مقدس
16 – به چالش کشیدن غرب به واسطه حمایت از صدام برای شروع جنگ تحمیلی به ایران و ارائه تسلیحات به عراق در طول 8 سال دفاع مقدس
17 – آثار و عوارض استفاده از سلاح های شیمیایی
18 – نقش شهدای اهل سنت و سایر اقلیت ها در وحدت ملی و انسجام اسلامی
19 – نقش ناتوی فرهنگی و تاثیر آن در فضای مجازی در کم رنگ کردن دستاوردهای دفاع مقدس
20 – ارائه دستاوردهای دفاع مقدس در ابعاد گوناگون (دفاعی؛ نظامی و ... ) و عرصه های مختلف (فرهنگی؛ مهندسی؛ مخابرات؛ پزشکی و ... )
شرایط شرکت در مسابقه :
1– ساخت وبلاگ در سامانه وبلاگ تبیان "تبلاگ"
2– ثبت حداقل 10 پست در موضوعات پیشنهادی جشنواره.
کربلای جبهه ها یادش بخیر
جوایز جشنواره :
وبلاگ اول: کمک هزینه سفر حج عمره به مبلغ 500 هزارتومان
وبلاگ های دوم تا ششم : کمک هزینه سفر به سوریه به ارزش 330 هزار تومان
وبلاگ های هفتم تا یازدهم : کمک هزینه سفر به عتبات عالیات به ارزش 300 هزار تومان
وبلاگ های دوازدهم تا هفدهم : کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به ارزش 100 هزار تومان
وبلاگ های هیجدهم تا بیست و هفتم : ربع سکه بهار آزادی
وبلاگ های بیست و هشتم تا سی ام : کارت هدیه 300 هزار ریال
توجه : به کلیه شرکت کنندگان در این جشنواره هدیه فرهنگی تبیان شامل کتاب و نرم افزار تعلق می گیرد.
غیاثیراد: حملات شیمیایی عراق علیه ایران نقض پروتکل 1925 ژنو بود
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: 120 کشور از جمله عراق پروتکل 1925 ژنو راجع به منع استفاده از سلاحهای سمی و شیمیایی را امضا کردند و حملات شیمیایی عراق علیه ایران، نقض این پروتکل بود.
به گزارش سایت ساجد به نقل از خبرگزاری فارس، سردار داود غیاثیراد در زمینه قطعنامه 620 مربوط به محکوم کردن کاربرد سلاحهای شیمیایی عراق علیه ایران و اعلامیههایی که در جهان برای منع استفاده از سلاحهای شیمیایی صادر میشد، اظهار داشت: در طول دفاع مقدس، عراق علیه رزمندگان اسلام به کَرات از سلاح شیمیایی استفاده کرد و نخستین تلاشهایش در اوایل جنگ در منطقه شلمچه به صورت محدود مشاهده شد و دومین بار در منطقه میمک استفاده از سلاحهای شیمیایی را تکرار کرد.
وی ادامه داد: عراق در آذر سال 1361، از گاز سولفور موستارد [عامل تاولزا] استفاده کرد و علاوه بر آن در سال 62 حوالی پنجوین و پیرانشهر، جنایت جنگی که همان استفاده از گاز شیمیایی بود، مرتکب شد.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بیان داشت: اوج استفاده از گازهای شیمیایی عراق علیه ایران در زمستان سال 64 در آزادسازی شهر فاو بود و در سال 66 در جبهه سومار به طور انبوه از سلاح شیمیایی استفاده کرد.
وی اضافه کرد: سازمان ملل و اعلامیههای جهانی برای ممنوع کردن جنگافزارهای شیمیایی و بیولوژیک، اعلامیههای در سال 1868 به نام سنپترزبوک در شوروی، در سال 1874 در بروکسل و در سال 1898 در لاهه صادر کردند که بحث ممنوعیت استفاده از جنگ افزار شیمیایی را مطرح کردند ولی به معاهده بینالمللی تبدیل نشد.
سردار غیاثیراد افزود: تلاشهایی در دنیا آغاز شد تا معاهده بینالمللی که از لحاظ حقوقی تعهدآور باشد و همه بتوانند جلوی استفاده از این سلاحها را بگیرند، منعقد شود؛ در سال 1907 کنوانسیونی تشکیل شد ولی نتوانست جلوی کاربرد سلاحهای شیمیایی را بگیرد ولی در 17 ژوئن سال 1925 این قضیه در ژنو به صورت جدی پیگیری شد.
وی ادامه داد: در این سال پروتکل منع کاربرد سلاح شیمیایی، تولید و ذخیرهسازی در ژنو امضاء شد؛ این پروتکل در مجمع عمومی سازمان ملل ارائه شد و مجمع نیز کمیسیون خلع سلاح ژنو را متقاعد کرد که از کاربرد سلاحهای شیمیایی جلوگیری کند لذا منجر به صدور قطعنامه سازمان ملل در 11 نوامبر 1987 شد.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در نتیجه کنوانسیون منع جنگافزارهای شیمیایی تشکیل شد؛ این کنوانسیون شامل مقدمه، 24 ماده و 3 متن پیوست بود و دبیرکل سازمان ملل، دبیری این کنوانسیون را بر عهده داشت.
وی خاطرنشان کرد: حدود 24 تا 25 سال طول کشید تا این کنوانسیون تصویب شود تا اینکه در ژوئن 1992 در کنفرانس خلع سلاح این کنوانسیون به تصویب نهایی رسید و این موضوع در اجلاس چهل و هفتم سازمان ملل به اتفاق آراء تصویب شد.
سردار غیاثیراد ادامه داد: بعد از آغاز جنگ تحمیلی در 30 شهریور، عراق توانایی رفع آلودگی و حفاظت انفرادی برای پرسنل خود از سلاحهای شیمیایی را داشت لذا گروهانها و لشکرهای زرهی خود را به سلاحهای شیمیایی مجهز کرد.
وی افزود: در آن زمان اتحادیه جماهیر شوروی، بزرگترین تدارک کننده عراق بود و مناسبات تجاری و جنگافزارهای شیمیایی را قرارداد بسته بودند و علاوه بر آن عراق با انگلستان، هلند، آلمان غربی و آمریکا برای خرید مواد شیمیایی که در نتیجه نیل به جنگافزار شیمیایی میشد، قرارداد بست.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: ضمن اینکه صدام سیستمهای پرتاب مهمات شیمیایی، هواپیماهای دور پروازی که بتوانند سلاح شمیایی را حمل کند، توپخانهای که بتواند راکدهای شیمیایی پرتاب کند و موشکهای شیمیایی را تهیه کرده بود.
وی با اشاره به جنایتهای عراق در زمینه کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ تحمیلی علیه ایران، بیان داشت: عراق در عملیات «والفجر 8» در بیشترین حد امکان از سلاح شیمیایی استفاده کرد؛ به طوری که 7 هزار گلوله، توپ و خمپاره شیمیایی به سمت ایران شلیک کرد.
سردار غیاثیراد افزود: هواپیمای عراقی به مدت 20 روز نزدیک به 980 بمب شیمیایی، علیه مواضع غیرنظامی در سردشت و حلبچه استفاده کرد و به عبارتی 30 تهاجم علیه هدفهای غیرنظامی داشت و یکی از آنها در تاریخ 7 تیر 1366بر علیه مردم بیدفاع سردشت بود.
وی اضافه کرد: تهاجم غیرانسانی عراق علیه مردم سردشت موجب شد تا نخستین شهر قربانیان شیمیایی در جهان به وجود آید و دومین تهاجم بزرگ صدام، کاربرد جنگافزارهای شیمیایی علیه ملت خود در حلبچه بود که حدود 5 هزار نفر کشته شدند و حدود 7 هزار نفر مصدوم شمیایی شدند.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بیان داشت: نکته جالب و مهم در این زمینه این است که سلاحهای شیمیایی را کشوری استفاده میکرد که خودش جزو 120 کشور امضا کننده پروتکل ژنو راجع به منع استفاده از سلاحهای سمی و شیمیایی بود.
وی افزود: در بخشی از متن پروتکل 1925 ژنو آمده بود «نظر به اینکه در موقع جنگ، استعمال گازهای خفهکننده و مسموم یا امثال آنها و همچنین هر قسم مایعات و مواد یا عملیات شبیه به آن حقاً مورد تنفر افکار عمومی دنیای متمدن است؛ دوّل متعاهد تقبل مینمایند، ممنوعیت استعمال گازهای خفهکننده و مسموم شبیه آن را به موجب این اعلامیه به رسمیت شناخته و همچنین تعهد مینماید که ممنوعیت مزبور را شامل وسایل جنگ میکروبی نیز دانسته و خود را ملزم به رعایت مدلول مراتب فوق بدانم».
سردار غیاثیراد خاطرنشان کرد: بنا به اسناد موجود در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، خبرگزاری فرانسه در تاریخ 12 فروردین سال 1367 اعلام کرد حلبچه شهری از کردستان عراق که به تصرف ایران درآمده طی 27 و 28 اسفند ماه توسط عراق بمباران شیمیایی شده و منجمد و ساکن در خوابی عمیق فرو رفته است.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اضافه کرد: غربیها خود اقرار کردند که بمباران شیمیایی شده است؛ حتی نیویورک تایمز در تاریخ 6 فروردین این حمله شیمیایی صدام را محکوم میکند و میگوید «به بهانههای غیررسمی سلاحهای شیمیایی ناجوانمردانه توسط عراق به کار گرفته شده است».
وی افزود: فرماندهان ارتش عراق از جمله سرلشکر «حمید شعبان» معاون فرماندهی عملیات و سرلشکر ستاد «سالم سلطان البصو» که دستور صدام، مبنی بر بمباران شیمیایی حلبچه را اجرا نکردند، اعدام شدند.
سردار غیاثیراد اضافه کرد: سال گذشته سندی از صدام توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) به دست ما رسید و اکنون این سند در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است، در آن سند از صدام اجازه خواسته بودند که بمباران شیمیایی کرده و این سلاحها را امتحان کنند و صدام با دست خط خود نوشته بود، «این کار را انجام دهید ولی این مطالب را تایپ نکنید؛ در سوابق نگذارید؛ بعداً علیه ما استفاده میشود» و در پایین نامه امضاء شده بود، رئیس، صدام حسین.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: این سند، سند بزرگی برای سازماندهی جنایت صدام و اینکه کشورهایی که قرارداد سلاح شیمیایی با صدام داشتند در این جنایت شریک هستند لذا 36 کشور دنیا صدام را کمک کردند تا جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرند ولی بعد از هشت سال دفاع مقدس حتی یک وجب از خاک ایران نیز در دست دشمن نیفتاد.
وی با بیان اینکه متأسفانه ابرقدرتها و قلدران روی تمام قانونها پا میگذارند، اظهار داشت: با توجه به اینکه عراق جزو امضاء کنندگان قطعنامه منع کاربرد سلاحهای شیمیایی بود، باز هم تخلف کرد و این سندی است که خون مظلومان شیمیایی و تأولهای شیمیایی هنوز یزدیان زمان را به محاکمه میخواند.
سردار غیاثیراد در خصوص اقدام دیر هنگام سازمان ملل در راستای صدور قطعنامه 620 در زمینه محکوم کردن کاربرد سلاحهای شیمیایی عراق علیه ایران، اظهار داشت: ایران در جنگ تحمیلی بسیار مظلوم واقع شد و از آنجایی که انقلاب اسلامی دست غرب و شرق را از کشورمان کوتاه کرده بود، همه این موارد موجب شد تا آنها با ترفندهای مختلف و از طریق صدام به مبارزه با انقلاب اسلامی بپردازند.
وی ادامه داد: زمانی که صدام از سلاحهای شیمیایی استفاده میکرد، سازمان ملل سکوت کرد تا اینکه پس از فتح خرمشهر، سازمان ملل سکوت خود را شکست و اعلام آتشبس کرد تا صدام با تقویت خود به آمالش برسد.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ولایتمداری مردم و مبارزه با متجاوز را مهمترین عوامل ناکامی صدام در رسیدن به اهدافش دانست و افزود: با نوشته شدن قطعنامه 598 شورای امنیت در عملیات «کربلای 5»، این قطعنامه در سال 1367 بین 2 کشور پذیرفته شد.
وی ادامه داد: پس از پذیرش قطعنامه 598 و 612، با فشار دیپلماسی جمهوری اسلامی، قطعنامه 620 شورای امنیت در تاریخ 4 شهریور 1367 صادر شد که در آن مجدداً استفاده از سلاحهای شیمیایی محکوم شده و کاربرد این سلاحها علیه ایران مورد تأیید شورا قرار گرفته بود.
منبع : http://www.sajed.ir
جلسه هماندیشی مدیران خبرگزاریهای رسمی کشور با سردار علی فضلی جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفین و مسئولان روابط عمومی سازمان بسیج عصر امروز در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) برگزار شد.
در این جلسه و پس از اظهارنظر حاظران و ارائه پیشنهادات مختلف در جهت تعامل بیشتر رسانهها با بسیج مقرر شد تا در هفته دفاع مقدس از یک میلیون رزمنده جنگ تحمیلی تقدیر به عمل آید که بخش اعظم این تقدیر 5 مهرماه برگزار میشود.
تجلیل از پیشکسوتان جهاد و شهادت و اجرای عملیاتهای اصلی جنگ تحمیلی در استانهای بزرگ کشور از دیگر برنامههایی است که در ایام بزرگداشت دفاع مقدس امسال برگزار خواهد شد.
در این جلسه همچنین اعلام شد که برنامههای بزرگداشت دفاع مقدس به یک هفته خلاصه نشده و طی دو تا سه هفته برنامههای مختلفی برای آشنایی بیشتر جوانان با ارزشهای دفاع مقدس در نظر گرفته خواهد شد.